stimulinternblog

Esti sclavul iubirii


          Ai un gol in stomac. Te simti singur si parasit. Te urasti din ce in ce mai mult pe zi ce trece. Acum o sa imi reiau afirmatia de mai sus: Draga prietene, TU, esti SCLAVUL IUBIRII.
         Acum mult timp ai intalnit marea iubire. Nu este blonda, nici nu are ochii albastri insa are ceva ce pe tine nu te lasa sa dormi noaptea. Daca nimic din cele enumerate mai sus nu te caracterizeaza atunci felicitari, esti o persoana foarte norocoasa si nu merita sa citesti mai departe.

        STAI! Poate ca ai iubit cu adevarat si ai pierdut. Poate ca ai fost parasit si ai suferit sau poate ai iubit in tacere si nu ai stiu ce sa faci. Daca este adevarat, atunci citeste mai departe.

        As vrea sa fixam cateva lucuri. In primul rand ce este iubirea? Este un sentiment, o traire? Multi ar zice ca este cel mai frumos lucru de pe pamant, ca este acel ceva ce te face sa invingi legile gravitatiei si sa zbori frumusel pana la luna, probabil furand o stea si venind inapoi ca un caine credincios cu osul in gura. GRESIT!

        Pentru mine iubirea reprezinta cel mai ieftin truc al motivatiei. Este frumos sa simti ca insemni ceva pentru o persoana deosebita. Este bine sa vrei sa te autodepasesti si sa dai tot ce ai mai bun din tine pentru a impresiona. Iubirea ne scoate din carapace si ne face sa traim viata. ATAT!

Restul afirmatiilor sunt pure banalitati. Povestile cu printi si printese sunt doar povesti. “Marea iubire” este cel mai mare cliseu. Nu exista asa ceva. Eu nu pot trai gandindu-ma ca “marea iubire” m-a parasit pentru altcineva. Daca marea iubire a disparut nu mai am motive sa traiesc! Nimeni nu te va mai iubi asa in veci, este timpul sa mori! Gresit!

        Am intalnit persoane care aveau o noua mare iubire in fiecare zi. Dar ele sunt exceptii. Unele persoane pur si simplu nu pot trece peste o “mare iubire”. In viata ne este frica de moarte cu un scop: acela de a nu ne irosi. Sinuciderea nu este un pacat in sine, insa desi tu nu observi, lumea are mare nevoie de tine. Fiecare om are macar un lucru in interiorul sau pentru care noi ar trebui sa tanjim. Fie ca esti bun la matematica, dai un cos de la 20 de metri, faci lumea sa rada sau iti ti respiratia 15 minute, tu esti o piesa importanta pentru noi toti.
Facem o paranteza (daca asculti manele poti sa mori ) :)

       Sa revenim.
       Sunt de acord insa cu o afirmatie: iubirea este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Intr-adevar! Este minunat sa iubesti si sa fi iubit, insa ce se intampla atunci cand iubirea incepe sa ne faca rau? Nimic mai simplu: nu mai este iubire!

       Nu trebuie sa ne lasam dusi de val, sa intram intr-o stare de euforie continua si sa renuntam la noi.

       Tine minte! Cel mai important esti TU! Tu si nimeni altcineva. Familia este pe locul doi. Prietenii vin si ei din spate dar piesa centrala in acest joc numit viata esti TU!

        Dragostea trebuie sa ne ridice, sa ne dea putere. Dragostea este acel sentiment, acea stare de spirit sau pur si simplu acel sut care ne impinge in fata. Orice ne tine pe loc trebuie eliminat din viata noastra, Oricine ne trage inapoi trebuie sa dispara!

         Tu suferi, sau cel putin ai suferit. De ce? De ce te irosesti?
          
         Ai fost parasit. Asa si? Du-te la ea la usa si multumeste-i.Spunei-i ca ai realizat ca tu esti mai bun decat ai fi crezut vreodata. Ca in aceasta clipa tu esti liber. Nu esti sclavul iubirii.
         
        Ai o relatie de cuplu monotona si plina de amar. Iti dau un sfat: maine la prima ora te vezi cu ea, si ii daruiesti o ciocolata cu lapte. “Relatia noastra este destul de amara. De astazi o sa ne indulcim amandoi, dar pe cont propriu”
Ai o tipa in clasa dupa care iti pica limba si salivezi la ore imaginandu-te cum ai tine-o de mana si ai face-o fericita? Du-te si vorbeste cu ea, spune-i ca esti printul ce a venit sa o ia la palat. Sau nu stiu, ca esti un clovn. Este un lucru bun, clovnii te fac sa razi.

          “Dar sunt sarac, nu am stima de sine si nu stiu nici un banc”. Atunci educa-te! Cauta pe net, pentru ca la dracu, ai de unde! Iesi afara si vorbeste cu lumea. Si nu, nu despre WOW.

          “Sunt sigur ca nu ma place, sunt un ratat”. Nu esti ratat, esti doar un las.
Tine minte! Ce crede o femeie despre tine este ZERO.

          Este simplu sa urasti si sa dai vina pe parinti, pe genele proaste sau pe tine. Nu este insa sanatos.
         In viata este bine sa mergem mai departe. Mai departe inseamna mai departe ci nu pe un drum drept. Mai departe in seamna sa urci niste trepte, sa ajungi sa vezi lumea de la o anumita inaltime.

        Am o veste buna, tocmai ai pierdut 10 minute din viata citind ceea ce un anonim a scris pe net.
Serios am o veste buna.

        Felicitari,
        De astazi nu mai esti sclavul iubirii !

Articole similare

Relatii 4302087726164963723

Lista VIP!

Abonează-te pentru a primi bonusuri şi noutăţi pe care nu le postez pe blog.

Vreau Noutăţile

NU vei primi niciodata spam!

Este Gratuit!

Incepe aici
item